Astrid van Ekeren, adviseur Marketing en Communicatie

Ik heb al vele jaren een heel goed en plezierig contact met Cock. Hij is mijn grote inspirator rondom onderwerpen als coöperatie en governance. In 2017/2018 heb ik bij Cock een personal coaching gedaan. De diepgaande gesprekken die we samen hebben gehad waren voor mij heel waardevol. In een rustige, vertrouwde en veilige omgeving biedt Cock een luisterend oor, stelt vragen achter de vraag en neemt heel goed waar. Dit heeft voor mij geresulteerd in een zeer bruikbaar assessment verslag en een mooie rapportage over mijn persoonlijke stijl. Ik gebruik de verkregen informatie dagelijks en zet deze in bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben heel blij dat ik de personal coaching heb gedaan en ik kan het iedereen aanbevelen. Ik heb nu een veel duidelijker beeld waar mijn krachten en talenten liggen en hoe kan ik deze doelgericht kan inzetten. Het gaf mij nieuwe eye-openers en veel positieve energie.